hoogtefotografie met 16 meter fotostatief

Unieke hoogtefotografie met een mobiel superstatief

Hoogtefotograaf Lex Salverda: ‘Hoogtefotografie is een uitstekend alternatief voor luchtfoto’s. Ik maak een hoogtefoto meestal tussen 8 tot 14 meter hoogte. Op te grote hoogte verdwijnt het verrassende perspectief terwijl dát juist de charme van hoogtefotografie is. Omdat de mast kan worden uitgeschoven tot meer dan 16 meter kan ik ook heel groot vastgoed uitstekend fotograferen. Het liefst hou ik de horizon in beeld, dat zorgt voor het mooie overzicht en boeiende dynamiek van hoogtefotografie’.

Klik op de foto’s om ze te vergroten:


Hoogtefoto’s zijn bij uitstek geschikt om de architectuur van vastgoed, het perspectief én de omgeving in één oogopslag volledig tot z’n recht te laten komen. We kunnen ze op vrijwel elke locatie maken, ook in de bebouwde kom, waar foto-drones niet zijn toegestaan. We maken ook panoramafoto’s vanaf hoogte. Tot 360o rondom. En wat denk je van een virtuele tour op hoogte door bijvoorbeeld een stad, een camping of een pretpark? Of het uitzicht vanaf de hoogste verdieping van een nog te bouwen woontoren? Wij maken het waar je bij staat; letterlijk!
Dit is hét moment om te ontdekken hoeveel een hoogtefoto kost !

Nog even dit:
Hoogtefotografie is overal boven land toegestaan.

Neem geen risico: Het inzetten van foto-drones is wettelijk verboden binnen een straal 50 meter vanaf bebouwing! Er is nóg een handvol strikte regels voor vergunningen en voorwaarden wettelijk vastgelegd. Er zijn in Nederland maar enkele bedrijven die aan alle gestelde eisen voldoen. Zo niet, dan is de vlucht niet verzekerd en de opdrachtgever mee aansprakelijk voor schade.

Neem geen risico: Gelukkig mogen wij wél overal fotograferen. Ook in de stad is het maken van hoogtefoto’s geen probleem! Er zijn ondenkbaar veel toepassingen. Panoramafoto’s ver boven alle daken uit. Visuals van het toekomstig uitzicht vanaf de hoogste etage. Vastgoedpresentaties, bouwlocaties, straatwerk, landschap etc. etc.